Over ons

het bedrijfskantoor...

Een commerciele eigendom kopen of huren in Lommel, Pelt, Mol en omstreken?
Het bedrijfskantoor vindt uw droom pand, als ervaren vastgoedmakelaar uit de regio.

Enthousiast én ... ervaren

Het bedrijfskantoor bundelt dynamiek en enthousiasme met jarenlange ervaring.

Erkend makelaar Rutger Schildermans kent de lokale markt door en door, hij wordt hierin bijgestaan door Lesley Derdaele.

De enthousiaste aanpak en goed lachsheid van onze administratieve medewerkster Carlien Swinnen doet de rest.

Enthousiasme, ervaring en gedrevenheid ... de beste garantie voor een vastgoedpartner die snel vorm geeft aan uw woondromen.

 

Wilt u verkopen of verhuren? Dankzij onze grondige kennis van de vastgoedmarkt bent u zeker van de beste prijs voor uw vastgoed.

Het bedrijfskantoor gaat een extra inspanning niet uit de weg om uw commerciele eigendom in de kijker te plaatsen en succesvol te verkopen of te verhuren. Als UW makelaar, begeleidt en ondersteunt het bedrijfskantoor u bij alle stappen in het ganse verkoop- of verhuurproces.

 • Een vrijblijvende en deskundige waardebepaling van uw vastgoed:
  Tijdens een eerste kennismaking brengen we het te verkopen of verhuren pand in kaart en voeren we een objectieve en marktconforme schatting uit met behulp van verschillende schattingsmethodes. Hierdoor kunnen wij u een zo correct mogelijke prijsraming geven waarbij we rekening houden met alle belangrijke actoren.
 • Bespreking van onze werkwijze:
  Bij een volgende ontmoeting hebben we het over de samenstelling van uw verkoopdossier, de praktische planning en geven we u nog enkele nuttige tips voor het verkoopklaar maken van uw woning.
 • Uw vastgoed in de kijker:
  Wij zetten de troeven van uw pand extra in de verf met onze sterke publiciteitsmiddelen. Wij plaatsen uw pand niet alleen in de kijker via de traditionele kanalen zoals website en mailings, maar zorgen voor een ruime aanwezigheid in het straatbeeld met onder andere opvallende panelen, banners, enz.
  We zijn tevens het zichtbaarste kantoor te Lommel en werken steeds met een professionele fotograaf.
 • Persoonlijke opvolging en begeleiding:
  Uw makelaar is en blijft uw vertrouwenspersoon gedurende het ganse traject. Daarnaast zijn wij steeds aanwezig bij geplande bezoeken van potentiële kopers/huurders en staan wij in voor de volledige afhandeling van de uiteindelijke verkoop/verhuur tot en met de sleuteloverdracht en het overdragen van de meterstanden.

U merkt het: het bedrijfskantoor vertegenwoordigt niet alleen uw eigendom, maar ook u!

Wenst u een stevige rechterhand die u begeleidt en ondersteunt bij de verkoop of verhuur van uw pand? Kies dan voor het bedrijfskantoor!

Contacteer ons vrijblijvend voor een afspraak.